Mexico City

Me befinner oss i verdens styrste og farligaste by og vi stortives her. Siden sist vi oppdaterte har vi opplevd helt utrolig mye. Feiret signes 20 aarsdag sammen med masse venner og mexicans tequila (siden vi naa er gamle nok til aa drikke det og befinner oss i tequilaens land:) Dagen etter badet vi med sjoskilpadder og saa masse delfiner for vi tok nattbuss til Acapulco.

Acapulco var en stor men fin by. Gjorde ikke saa alt for mye der bortsett fra aa se pa klippehoppere fra 45 meter og spise verdens soteste middag med live Jhonny Cash coverlaater og sombrero. Dro til Acapulco for aa sole oss for den store hjemreisen, men var overskyet men fortsatt alt for varmt saa me enda opp med aa gaa pa kino og andre steder me aircondition. De hadde forresten de soteste taxiene i Acopulco og Mexico City. I acopulco var det pittesma hvite og blaae bobler og her er det gronne bobler. Og fire stykk bagasje og sliten Ida og Signe skvist inn i en boble klokken 4 om morgonen var litt av et styr.

Mexico City var over all forventning. Bortsett fra det fyrste som skjedde da vi kom hit var at me ble stoppa av politiet i trafikk kontroll i en taxi utan speedometer og sikkerheitsbelter, var paasse smaanervos daa, men gikk fint. Hadde saa mye me ville sjaa og gjore at her har det virkelig gatt i ett. Begynte med at vi hadde en litt ubehagelig tur paa metroen for aa sjaa det historiske sentrum og indianere som renset oss med sterk roykelse og demonstrasjonar og marked. Eter at vi oppdaget at vi ble forfulgt (en smule paranoid kanskje) sprang vi ned paa undergrunnen igjen og endte opp pa feil stasjon. Istedet for daa aa ta metroen tilbake te hostelet skulle vi se pa utsikten fra latinamerikas hoyeste taarn (som var steng) saa Ida og SIgne bestemte seg for aa ta en kopp kaffe og dro dermed til Hard Rock Cafe, men ett eller annet gikk feil og vi endte opp paa Hard Rock Live paa VIP plasser paa GUNS N ROSES tribute og folte oss litt for unge.

I dag har det og gaatt i ett emd turistbuss (med masse fontener), antropologi museum, Frida Kahlo museum, Diego Riveras malerier i stortingsbygningen og naa ca fire timer paa marked med flere dansende indianere og fullt av Hippier. Naa er vi klar for jazzbar og i morgen skal vi se pyramide, giraffer, kirkergaard og siste rest av gavekjoping (litt sent ute) for vi resier hjem. Gleder oss til aa se alle igjen, men reisa har vaert helt fantastiask saa blir litt trist au.

Klem fra oss og sann (siste innlegg saa naa forlanger vi kommentarer fra alle som er glad i oss og naa gleder seg faelt til aa se oss igjen, men vi kommer i morgen!) :)

2 Responses to “Mexico City”

 1. Administrator Says:

  Ma dere vaere veldig forsiktige naa. husk paa at det er en farlig by og dere er to smaa snille naive jenter. vil vil nemlig veldig gjerne haa dere hjem og har savnet dere kjempemasse! klem fra administrator

 2. Remien Says:

  hohoisann :) mexico city ja.. må ha vært litt av en opplevelse :)
  blir vel godt å komme hjem igjen nå? det tror nå jeg :)
  Men jeg tror også at dere blir å savne all reisingen, opplevelsene og folkene dere har møtt. det gjør i alle fall jeg :)

  Hva sier dere, ny tur neste år? :D

  Klem fra Remi