Puerto Escondidos

Hei igjenn allesammen.

Na er det bare en uke til vi skal hjem og det er med blandede folelser vi ser frem til det. Har enda masse vi vil se i mexico men har bestemt oss for aa roe litt ned de siste dagene, for mellom-amerika har gatt i ett.

Befinner oss for oyeblikket i en liten by ved stillehavet og koser oss her. hadde planer om aa bli litt brune for vi kommer hjem, men har ikke vaeret helt paaa var side, og det er like greit siden ingen av oss er glad i aa sole oss. Har fatt en del venner her som vi skal feire bursdagen til signe sammen med, og det gleder vi oss til. ellers er det ikke saa mye aa skrive. Bussturen som tok 14 timer gikk forbausende fort. Signe sov det meste av veien og Ida horte pa musikk, satt fremme i stor luksusbuss og not utsikten (en god del av strekningen var opplyst av fakler) og darlige filmer pa spansk:)

San Cristobal var en helt nydelig by med trange gater og skikkelig fin arkitekttur. begynner aa faa skikkelig peiling paa kolonistilen naa:) Var paa en liten konsert i San Cristobal som var en opplevelse for livet. Et lokalt band som spilte pa hestekjever og sma gitrarer og sang for full hals. Og alle tok helt av og danset vilt paa det falleferdige gulvet. Har forresten blitt imponerende god (synes vi selv) til aa danse salsa naa. det er skikkelig moro..

Drar videre til Oaxaca nar vi har fatt nok av denne plassen saa blir det et par dager i mexico city for vi tar fatt paa turen hjem. blir godt over et dogn reising som vi ikke gleder oss til!

Men vi har det skikkelig fint og skal nyte den siste uken paa denne fantastiske reisen var til det fulle:)

Ida & Signe

2 Responses to “Puerto Escondidos”

 1. Remi Says:

  heeeii jenteee:)
  off.. ser utruli spennaness ut d dåkker herja me.. dåkker sjalusier mæ!
  trur nesten æ må ta å fer tell sør amerika tell neste år etter millitæret :)
  dåkker får fortsætt å kos dåkker ;)

  Klem fra Remiii :)

 2. Pappa Says:

  Hei. Har nettopp gått gjennom bildearkivet dokkers. Har ikke sett bildene fra Latin Amerika før. Dokker har jammen fått oppleve mye.
  Men det skal jo bli godt å få begge to heim igjen, slik at vi slipper å bekymre oss lengre. Nå må dokker huske på å være forsiktige i Mexico City. Hører at det kan være en voldelig by.
  I morra drar vi til Bergen for Ã¥ se “gullgutten”. Det blir spennende.
  Klem pappa Roger