Nicaragua

Nok et land, nok en liten oppdatering. Har na tilbring fem dager i Nicaragua. Har hatt det helt supert. Tilbringte de forste to nettene pa Ometepe, ei oy i lake nicaragua (som faktisk er verdens storste ferskvannsoy) Siden det ikke er turistsesong her lenger etter paske bodde vi pa en nydelig men ganske ode plass. Vasket klaer sammjen med lokalbefolkningen pa stener i vannet, badet, spiste, hengte i liane over et vannhull med krystall blatt vann og bare not livet et par dager for vi dro til Granada, en sot “liten” kolonistilby. Haar ikke gjort sa mye her, bare sett litt rundt i byen pa markedet og kjort litt hest og kjerre. Nicaragua er det billigste landet salangt. Motte ei jente fra Israel som vi resite sammen med noen dager for hun ble sa sint pa en busssjofor at hun gikk av bussen i mitt pa veien til granada i ingenmannsland rett for det skulle bli morkt.

Dagen etter at vi oppdaterte sist dro vi inn til Monteverdes regnskog, som var helt fantastisk og tok canoping i tre timer (hang i veier over og mellom trerne.) Det var kjempemoro. Etter det dro vi videre til Arenal og fikk en del bra bilder av vulkanen som er verdens mest aktive (mye verdens meste og storste her) og sett La Fortuna, en by ved foten av vulkanen. Motte igjen noen av vare venner fra Bocas del toro som var veldig morsomt. Beveger oss fort oppover na og skjer sa mye hele tiden sa klarer/orker ikke fa med alt her, men vi har det helt supert og i morgen drar vi til Honduras og tar dykkersertifikatet.

Haper at alt gar fint med alle sammen hjemme. Begynner og glede oss mer og mer til a komme hjem na, men mellom-amerika er helt fantastisk, og spansken kommer seg sakte men sikkert:)

Signe y Ida

2 Responses to “Nicaragua”

  1. Silje Says:

    Hei jenter! Er nok ingen tantebarn enda! Men håper at det skjer noe hvert øyeblikk! Er i veldig fin form, så føles som om ungen holder seg inne der en stund til! men håper da ikke det! Så Ida det er stor mulighet for at du blir tante på bursdagen din, for da skal jeg innlegges og fødselen settes i gang! Ser ut som dere koser dere masse og det er bra! gleder meg til dere flytter til bergen! Kos dere videre, så skal jeg gi beskjed når noe skjer! Stor klem Silje (og Rune)

  2. mari Says:

    heihei! høres ut så dåkker ahr d dritbra ja. Ser at dåkker har lagt ut masse nye bilda fra mellom-amerika på My Space, artig å se!:) men heeei, savna nåkka på di Sydney-bildan; bilder av Rhys:D
    æ e kommen hjem nu, kjedeli, nyt den tida dåkker har!=) klem