Panama!

No har me endelig komt oss til Panama, var eindel styr pa fredag da me eigentleg skulle reisa. Me var nemlig i Disneyland den dagen, fekk skyss med nokon me blei kjent med, og skulle ta bussen tilbake. Dessverre blei bussen veldig forsinka grunna ei ulykka, saa me stressa veldig for a koma oss til flyplassen. Men heldigvis, etter ein meget dyr taxitur, fann me ut at me rakk da alikavell.

Det var vel omtrent daa me fann ut at me ikkje lenger hadde nokon billettar.. dermed, til tross for vaare kopiar, kom me oss ikkje til Panama, og sidan klokka var 1 pa natta matte me ta inn pa meget dyrt hotell ved sidan av flyplassen. Ikkje heilt passande for vaart budsjett i grunn.. menmen, ma man sa ma man!

Dagen etter drog me tilbake til hostellet i Hollywood, og der, innelast i safen fann me billettane! Litt pinlig den der, men absolutt kun ein menneskelig liten svikt! Saa me drog til flyplassen og fekk akuratt plass med flyet, og som sagt saa er me trygt i Panama no!

Litt sprakproblem, sidan nesten alle her kun snakkar spansk, men me klarer oss! Har det fint, og drar til kanalen i morgon! Masse klem fra Ida og Signe!

2 Responses to “Panama!”

 1. Remi Says:

  heeey jenter! ser dere har hatt litt av hvert aa henge fingrene i :P kjipent aa glemme flybillettene paa hostellet da :P
  vi er straks ferdige med turen vaar… er paa siste stoppested :) skal bli litt godt aa komme hjem igjen da :)
  hiiilsen Reeemii :)

 2. Terese W.A Says:

  hei hei pier! ;)
  faatt kort fra australia, Ida! saa fin frosk!!! :D