Los Angeles

Sa no er me i LA. Er ganske ustabile begge to etter mange timars tidsforskjell, tysdagen varte faktsisk i 44 timar! Med den 11 timars lange flyturen gjekk kjempefort, sidan me sov i omtrent 9 av dei timane begge to, og dei resterande to at me flymat.

Me har berre vore her i 2 dagar med har allereie vore i Hollywood, pa Santa Monica Beach og i Beverly Hills pa jakt etter kjendisar. Konklusjonen er at me nok har sett mange kjente folk, problemet er berre at for oss, som ikkje lese sladderblad, kan me ikkje namnet pa nokon av dei.

I gar var me pa kino og sag “Ice Age, the meltdown”, eller istid 2, som var ein heilt utrulig loyen film! Me har og vore pa jakt etter hollywood-skiltet, utan hell. Men me gjer ikkje opp endo, me skal sja da!

Alt er sa utrulig mykje storre her, bade menneskene, pizzaene og tyggisen! Heilt imponerande! Men me koser oss sjikkelig mykje, er eit problem utan bil her, for den offentlige transporten e berre sa som sa, men er man snille jenter sa far man seg venner med bil!:)

Pa laurdag reiser me ned til Panama, eller pa fredags natt blir vel kanskje meir rett a seia. Men USA e interessant, og me drar til disneyland i morgon.. byrjar a bli litt flau for at eg endo ikkje har tatt ein berg-og-dal-bane!

Masse klem fra Ida og Signe!

4 Responses to “Los Angeles”

 1. Gabriel Says:

  Dere er de kuleste jentene i verden, ingen tvil om det!

 2. Daniel Says:

  I miss you. Life isnt the same without you. keep on rocking in a free world

 3. Liv Says:

  Hei! Dere er heldige som opplever så mye spennende. Nå har vi fått påskeferie, men kan ikke skryte av været. Det snør litt hos oss, men det er regn i lufta. Alfen dro på vossajazz i går, og blir i helga. Vi tar det med ro heime og jeg drar nordover på min årlige påsketur i neste uke. Kos dåke,men husk å ta godt vare på hverandre. Verden er ikke helt ufarlig!

 4. john arne Says:

  heihei! (dinna e kanskje mest te signe, men litt te ida òg..)
  no står eg på værnes på ein sånn betale-internett-sak, e litt reising på meg og for tio :) sku ta fly heim frå bardufoss kl 065 i går, men da va lit flystreik, så der kom ingen fly.. dvs, da kom et fly, men da va plass te alle så sku te vestlandet utenom meg (!!!)
  så eg venta no i 18 tima på flyplassen eg, før eg blei sett på ein buss. sku egentli ta buss te oslo, åsso te bergen, men streiken bleo slutt, so no står eg hert på værnes å ska ta et fly te oslo om et par tima. kjedli, men traff tonje eg jekk i klasse me før, so da e jaffal litt stas å fera ront å traska her i uniform..
  ser ut så dåke har ein fortsatt super reise, å da lika me! må finna da hollywoodskiltet for meg då, så blir alt bere veldstand. men no tikka tio vekk her, -så eg må springa eg.. - å kjøpa meg mat på statens bekostning :) )
  snakkes jaffal då, - kos dåke!