Oppdatering for siste manaden!

Da har me endeleg tilgang pa billig internett for nokre timar, sa her kjeme oppdatering bade for siste vekene i Australia og pa Fiji:

Sist me skreiv sa var me i Stanthorpe og plukka paprika, tomatar og druer. Me er alle saman einige om at det var ei kjempeoppleving, og me hadde det veldig kjekt! Etter 3 veker der, drog me tilbake til Brisbane for sa a fera vidare til Fraser Island. Me hadde veldig lyst a dra pa seiltur oppover til Great Barrier Reef, men sa hadde me lite tid, litt darlig rad, og sa kom det ein syklon sa alle turane blei avlyst. Var difor me heller drog til Fraser Island, som er verdas storste sand-oy. Me angra ikkje pa da! Tilbringte 3 dagar pa campingtur, pa denne flotte oya! Var 10 av oss i ein firhjuling, pa svaert sa humpete vegar i skogen, og pa stranda! Var heilt utruleg nydelig der, med heilt klare innsjoar, milevise strender, og regnskogar! Me kom tilbake, litt vondt i ryggen etter teltsoving, og alt, absolutt alt fult av sand!

Hadde ein ulykkesdag den dagen me skulle reisa vidare. Me var pa hostellet i Rainbow Beach (det var derifra man matte ta ferjo til Fraser Island), og 5 minutt for bussen skulle ga var vare sko vekke! Nokon hadde faktisk tatt skoa vare, og me sprang rundt overalt a leita.. fann dei ikkje, og det var ikkje anna a gjera enn a reisa barbeint til Brisbane. Dagen fortsatte med at Ida hamna pa feil buss, sekken sleit og da styrtregna! Men me er positive jenter, og alt ordna seg til slutt! (Da me kom til Brisbane og blei mott pa hostellet av Elisabeth som hadde laga nydelig middag til oss).

Etter Fraser Island kom me ned, atter ein gong, til Brisbane og motte Elisabeth og Mari. Etter nokre dagar der sa me hadet til var kjaere venn Elisabeth og floy av garde til Fiji! Her er me fortsatt, men me drar av garde til Los Angeles i morgon. Kine reist heim igjen idag, me fulgte ho til flyplasen og sa hade. Var kjempetrist at ho reiste fra oss, men me gleder oss til a sja ho igjen!

Dei siste 5 dagane har me tilbringt heilt nord pa Fiji pa ei oy som heiter Nacula, del av oygruppa Yasawa Islands. Var heilt nydelig der med milevis med krittkvite strender og krystallblaa sjo! Fekk underhaldning med Fijisk dans, altsa masse menn i hulaskjort, og det var kjempekjekt a sja pa! Har ogsa snorkla mykje, bada, og tilbringt eindel timar i hengekoya under masse palmetre. Rett og sleitt paradis! Men da har vore utruleg delig a fa slappa av etter mykje jobbing og reising siste vekene i Australia!

Sa i morgon reiser me som sagt til LA, det blir kjekt! Har ein drom om a fa tak i norsk mat der, Signe byrjer a fa sterke abstinensar nar det kjem til fiskeboller i kvit saus, og det same gjelder Ida og brunost!

Hapar alt gar fint heima i Noreg!

Masse klem fra Ida og Signe

One Response to “Oppdatering for siste manaden!”

  1. Fudge Prune ;) Says:

    Hei hei jenter, haapa daakker har det bra i LA nu:D Sku nu bare takk for noen flotte daga paa fiji ilag, aa en meget morsom siste kveld ikke minst, hehehe:) Kos daakker masse videre i amerika!
    hilsen fra Airlie Beach
    Mari aka Fudge Prune