Fiji

Na er vi pa Fiji. Har bodd to dager i paradis i var egen Bungalow pa stranden helt alene. (Bortsett fra et par som jobber der.) Tilbrungt dagene pa kritthvite strender med glovarmt vann og krystallblatt hav fullt av koraller. Vi storkoser oss.

Klokken er na 06.00 og snart drar vi videre til en oy nordover. Skal visst vare nydelig der og, sa vi gleder oss. Men blir uten butikk, telefondekning og andre fasiliteter en stund, sa skriver her slik at ingen trenger bekymre seg :) Vi lever og har det fint pa en ode oy pa Fiji! Bortsett fra at vi har blitt introdusert for sandflies. Nesten like ille som Livingstone med bedbugs. Na har vi mange hundre store stikk, som klor noe helt forferdelig. Men vi overlever det og. Kommer mer oppdatering snart, ma bare finne litt billigere internett forst!

One Response to “Fiji”

 1. Kine Says:

  kjaere vaennan mine!
  vil bare sei at ae syns det har vaert ufatteli arti aa reis lamme daakker!:D
  haapa det blir ei like fin reise til mellomamerika og at daakker passa paa daakker sjol. kommer til aa savn daakker masse men regna me at vi snakkes innimellom:) skal frys ned litt sny til daakker kommer heim, saa ikkje vaer bekymra;)
  ha det fint den siste dagen paa fiji. vi snakkes nu sikkert snart:)

  kooz og klemz