Melbourne

Na er vi i Melbourne. Regner her na og har gjort det siden vi kom sa ikke helt heldig med varet. Kom hit i gar og drar i morgen sa blir ikke lange oppholdet, men byen er utrolig fin og vi storkoser oss:) Var litt godt og forlate fruktfarmen som enten vi vil innromme det eller ikke var litt i tyngstelaget for oss. Ikke sa lett a vare uerfarne norske jenter med 10 timers arbeidsdag i 40 grader nar vi tjener 150 kr dagen, men det var en interessant erfaring. Vi klarte og tjene til opphold og mat som var malet vart da vi kom. Jeg og Kine har blitt betydelig brunere (som er utrolig for vi har smurt oss med solfaktor 30+ hver gang vi var litt lei av og klatre opp og ned av paere tre, litt skremt av det tynne ozonlaget her).

Kom tidlig til melbourne og har provd og fa gjort sa mye som mulig pa den lille tiden vi har her. I dag har vi gatt igjennom byen med turisinformasjonsboken i handen og tatt serverdighet for serverdighet og vaert flink turist. Utrolig mye fint her. Jeg har hatt mange lange foredrag for Kine og Signe om alt jeg har laert av arkitekturhistorie og kunsthistorie, men endte opp med at de tok musikk i orene:)
I gar var vi pa et stort kasino der kine vant hele 8 dollar (Vi satset 1 dollar hver). Hadde planer om a leie bil i morgen og kjore great ocean road, men ma vare fylt 20 for og leie bil, sa far ta det neste gang.

Vi drar opp til Sydney i morgen kveld. Da blir det nok en dag i sydney for vi starter surfekurs sammen med Mari og Elisabeth pa mandag. Gleder oss til det, det blir moro. Hape at alt gar fint med dere hjemme.

- Signe, Kine og Ida -

One Response to “Melbourne”

 1. Ingebjørg Veivåg Says:

  Hei Signe!
  Artig å lesa om turen! Her på Høylandet er det snø og vakkert ver akkurat no, men det har vore ekstremflaum i vinter, så det blir erstatning på mange millioner kroner i distriktet her.
  Elles så skal Svein og eg til Stord og feira eit par som blir femti. Vi gler oss til å treffa folket! Det blir vel høg stemning, sjå det berre for deg!
  Alle her i familien har det greitt. Kjerstin med fam. flyttar til ein gård nedom oss no. Det blir kjekt å ha dei her. Karin veit framleis ikkje kva ho skal til med neste år, så det blir spanande. Marianne er i praksis i Tr.heim, ho blir ferdig farmasøyt neste år. Og fetter Arnstein trives som plomma i egget i beredskapstroppen i Oslo.
  Det var litt om oss. Ha ein fortsatt kjempefin tur!!! Ver forsiktig, hugs at det er hai i området!!!
  Klem frå tante Ingebjørg