Sydney

Hei alle sammen!
Naa er vi trygt fremme i Sydney, og har mott Kine. Det var veldig kosleig Hadde litt problemer med og komme oss ut av landet, og endte opp fem dager i Pretoria, men hadde det fint der og. Var pa apartheid museum, som var veldig interessant og paa dagstur med guide i Soweto, verdens storst township, som har mer innbyggere en hele Norge til sammen. Pretoria var rolig og behagelig.

Kom hit paa tirsdagen, og motte mange kjente. Som sagt kom Kine, og vi motte Sonja, Elisabeth, Alexsander og senere paa kvelden Havard og Remi fra Melbu.

Foler oss litt mer trygg igjen naa. Har det veldig fint her, men reger gangske mye saa ikke heldig med vaeret. Planlegger aa bli en mnd i sydney naa, og er i full gang med og lete etter jobb og leilighet. Vi har det supert.

-signe & ida-

Comments are closed.