Kjære _________

Den kom i det minste før påske, sa ho. Joda. Det gjorde den. Så ble det et veldig uplanlagt og langvarig opphold fra skrivinga. Jeg har nevnt det tidligere, jeg er en dårlig blogger.

Jeg har egentlig ingen forklaring på hvorfor jeg ikke har skrevet noe. Jeg har bare ikke følt for det. Helt ærlig føler jeg fremdeles ikke for det. Men jeg vil føle for det, hvis du skjønner hva jeg mener. Så jeg prøver igjen.

Siden sist har jeg flyttet, som sikkert de fleste av dere allerede vet, og bor nå i Ravnkloa. Kollektivdagene er over, og det er jeg veldig glad for egentlig. Jeg har hatt noen ganske fantastiske “samboere”, men herrefred, det er deilig å bo alene nå. Ellers prøver jeg som Iselin kaller det, å overleve.

Fremtiden er usikker, men som Trond Viggo sier:

Jeg hadde tenkt å bruke en annen video, men jeg måtte bare bruke denne. Kammerpikene er et damekor fra Sortland og omegn, og Iselin sin mamma er med!

5 thoughts on “Kjære _________

  1. Ravnkloa! Jeg visste ikke at det het det der du bor. I like it!
    Forresten er jeg ikke så begeistret for budskapet i sangen. I alle fall ikke delen om å skaffe seg jobb eller lønn. Helst vil jeg bare være evig student! Eller lasaron…

  2. Kjære GURO!

    Så herlig at du har skrevet på bloggen din igjen. Jeg hadde jo helt gitt opp. Før var jeg innom her hver eneste dag. Bloggen din er kjempefin!! Også har du jo postet kammerpikene attpåtil! Både jeg og mamma ble rørt da vi så det. Stor klem

      • Seff! Neida, ikke til daglig. Men jeg sendte linken til henne og hun ble veldig glad!