Happylainen

Da jeg her om dagen var på kaffebesøk hos Toril og Tom Erik kom vi i snakk om bloggen min. Mest det at de hadde lest det forrige innlegget mitt og forventet at jeg var i dårlig humør og skulle muntre meg opp. Det skjedde ikke, fordi jeg var i veldig godt humør da jeg var hos dem. Toril følte faktisk det var litt urettferdig siden hun hadde brukt mye energi på å tenke på akkurat dette. Så de etterlyste at jeg skulle skrive innlegg som var litt mer “happylainen”. For å være helt ærlig vet jeg ikke om det kommer til å skje så ofte, siden jeg oftest skriver mens jeg er litt filosofisk og nostalgisk.

Men denne gangen skal jeg det. For nå er jeg happylainen indeed! Her om dagen fikk jeg en liten sangsnutt på hjernen som jeg ikke visste hva var og det irriterte meg grenseløst. Etter å ha tenkt på det ganske lenge kom jeg frem til at det var ett eller annet vi hadde gjort på musikklinja, og spurte derfor Stine om hun visste hvilken sang det var. Ja, jeg spilte og tok opp fra iPhonen min og sendte den til henne. Så desperat var jeg. Og verre skulle det bli. Begge var enige om at det var noe vi hadde gjort på musikklinja og kjente det godt igjen, men kunne ikke komme på hva det var.

Så dagen etter sendte jeg lydklippet til Iselin i håp om at hun husket hva det var. Det gjorde hun ikke, men var enig i våre anslag så langt. Da fant jeg ut at jeg måtte sende det til flere folk og en mail ble sendt til musikklinjegjengen min. Ingrid sendte en mail tilbake hvor hun fortalte at den kjente hun godt igjen, men ikke et ord om hva det var. Så kom det! Åshild hadde svaret og youtube-link!

Happylainen-bonanza! Jeg begynte å le og gikk ut og fortalte hele historien til Marianne og Anniken, men jeg var så excited at jeg snakket ekstremt fort og veldig nordlending, så ingen av dem forsto hva jeg sa. De bare nikket og smilte, og lo litt av meg. Jeg gikk så tilbake til rommet og så videoen, og da jeg kom ut igjen hadde de slått fast at det var fint å ha en nordlending (eller husdyr som Marianne kalte meg).

Til slutt kommer avsløringen. Her er St. Thomas – sangen som har plaget meg i flere dager! Det skulle gjerne vært en video rett på sida her, men jeg fikk ikke til å gjøre det av en eller annen grunn…

5 thoughts on “Happylainen

  1. Ha ha! Lurer på om Mits og Kovacs lurer på hva som har skjedd som har boostet bass-/blokkfløytevideoen deres… 70340 visninger nå – kommer de opp i 100000? Facebook, anyone? :-P

  2. Hehe, jeg må innrømme at jeg også lurer på det, for jeg er rimelig sikker på at jeg ikke har så mange lesere :P

  3. Hvis du hadd sendt sangen t mæ me en gang hadd du spart dæ my hodebry, men da hadd jo hverken historia eller blogginnlegget blitt like bra:) Lure på kor my han har øvd på blokkfløyte. Litt mer enn vi gjor t “Dans med meg, Oliver” sikkert.

  4. Ja, men poenget var jo at jeg visste det var noe vi hadde gjort på musikklinja. Da ble det jo naturlig å sende til dem :-) Jeg følte jeg øvde forholdsvis mye på “Dans med meg, Oliver”, men jeg er jo ikke blåser heller da.