Kjære leser

Jeg er en dårlig blogger. Jeg skriver sjeldent, innleggene er ikke spesielt lange; nesten litt kryptiske innimellom. Ikke nevner jeg klær eller mote og sånt, og snakker heller ikke om personlige ting som er så personlige at folk flest føler de ikke burde lest det. Noe jeg ofte føler når jeg leser andres blogger. Relativt ofte spør jeg meg selv om hva jeg egentlig skriver om og hvorfor jeg i det hele tatt gjør det. Og blir vanligvis litt kvalm av hvor mange ganger ordet “jeg” blir brukt i løpet av noen få, korte paragrafer. Noe som resulterer i at det ikke blir så veldig mange flere innlegg.

Likevel lurer jeg på hva som gjør en god blogger. Rettskrivning?

Det jeg har kommet frem til, er at jeg ikke bryr meg om god og dårlig. I det hele tatt. Selv om jeg på en merkelig måte er fornøyd med å kalle meg selv en dårlig blogger. Jeg skriver sånn som jeg gjør fordi jeg liker det, og jeg har heller ingen ambisjoner om å bli noen superblogger. Likevel bruker jeg tid og energi på å ha dårlig samvittighet på grunn av bloggen. Noe jeg herved har bestemt meg for å slutte med. So there you have it.

Jeg er en dårlig blogger. Og jeg lover å blogge så dårlig som jeg kan.

2 thoughts on “Kjære leser

  1. Den kjøper jeg!
    Hurra, forresten. Trodde nesten den posten skulle få et annet utfall. Du skriver da nervepirrende spennende, det må jeg si. Er dette The end of This side of the blue? Må vi over på den andre siden? Vet jeg har vært fristet av det tidligere, men vil vi nå egentlig over dit? Hvordan er det der? Til tross for et markant vendepunkt i positiv retning før siste avsnitt, var jeg ikke sikker, før helt på slutten, hvordan dette kom til å ende.
    Dårlig, du liksom… Gleder meg til neste innlegg! :-D

  2. Solgt!
    Haha, nervepirrende spennende! Hvem vet hvordan den andre siden er. Den kan være fantastisk og den kan være rett og slett tom. Men jeg tror ikke jeg skal begi meg dit med det første. Jeg har jo tross alt holdt på i nesten fire år nå. Det er litt sykt. Så nå kan jeg ikke gi meg, nesten av prinsipp. Dette har gått langt over prøveperioden.