Dream Caused by the Flight of a Bee Around a Pomegranate a Second Before Awakening

Man kan trygt si at jeg tilbringer en del tid på internett. Vel, egentlig tilbringer jeg jo rent fysisk tiden i sofaen eller mellom øvingsøkter på skolen, men du skjønner hva jeg mener. Jeg har mine faste sider jeg sjekker hver dag, og selv når jeg har sjekket alle, greier jeg liksom ikke å legge fra meg dataen. Så behovet for nye sider melder seg jevnlig. Hvor jeg finner dem husker jeg nesten aldri, noe som er ganske dumt siden jeg sikkert kunne brukt samme sted til å finne flere nye sider. Men de fleste finner veien inn i bokmerkene mine. Jeg har “oppdaget” to ganske nylig, blant annet den jeg nevnte i forrige post, The Oatmeal. Men så til den andre!

Under navnet Sleep talkin’ man har en dame startet en blogg hvor hun skriver ned hva mannen hennes sier i søvne (takk for tipset, Stine!). Man skulle kanskje ikke tro det var så fantastisk festlig, men tro meg, det er det. Her er noen smakebiter:

“Yah, I can’t believe in God when I’m THIS good.”

“My badger’s gonna unleash hell on your ass. Badgertastic!”

“I can’t control the kittens. Too many whiskers! Too many whiskers!”

“Can you hold… can you hold my starfish? It doesn’t like it when I’m getting excited. Oh look, it likes you! Its legs are all cree-py cree-py.”

Jeg har hatt skikkelig problemer med å velge hvilke jeg skulle ta med, for det er et hav av gullkorn å ta av! Det ser ut som om temaer som går igjen er forskjellige dyr og ekstremt høy selvtillit. Kona utviklet en teori om at han blir en annen person når han sover, for han er visstnok ikke slik i virkeligheten. Og for the record skulle jeg ønske at jeg kunne komme på utrolige ord som badgertastic! I tillegg er det lydklipp av ham når han snakker i søvne, og siden er absoutt verdt et besøk for en enormt god latter.

Etter å ha lest disse badgertastiske utsagnene han kommer med har jeg begynt å lure på hva jeg ville sagt hvis jeg snakket i søvne, spesielt siden mange av drømmene jeg har er rimelig far out there. Noen som har lyst å dele sine drømmer eller søvnutsagn?

10 thoughts on “Dream Caused by the Flight of a Bee Around a Pomegranate a Second Before Awakening

  1. Jeg tenkte faktisk på deg da jeg skrev dette innlegget! Og funderte på hva du hadde kommet til å sagt hvis du snakket i søvne. Vent litt… Snakker du i søvne?

  2. Ikke særlig mye egentlig. Det hadde jo ikke vært så rart om jeg gjorde det… MEN jeg drømmer ikke sånne merkelige ting som det virker som han gjør. Mine drømmer er LITT mer virkelighetsrelaterte.

  3. Virkelighetsrelaterte? Reeeally?! Jeg syns å minnes en kommentar på et innlegg der du hadde drømt at jeg hadde fått en unge… Hvor mye mer virkelighetsfjernt kan det bli? ;-)

    Og sånn i forbifarten er den diskusjonen på det innlegget en av de morsomste tingene jeg har lest på lenge, inkludert sleep talkin’ man!

  4. Egentlig så synes jeg drømmen min om deg og ungen ikke var så fjern. Jeg mener,du kunne jo vært uheldig og blitt gravid. Selv om du i utgangspunktet ikke hadde noen planer om det. Det har skjedd andre før. Og hvis noen skulle drive på å late som om de ikke hadde fått noen unge, så kanskje det kunne være deg.. :-)
    Apropos Svidd Neger. Nå vet jeg at Ingrid er den stolte eier av filmen på dvd, så det kan vi får ordnet. Det at du ikke har sett den. For det må du jo.

  5. Interessant… Iselin drømme at Guro får onge, å æ drømme at a gifte sæ. (Me Tone Vera. E d me binnestræk?) Merkeli…