Strange colour Blue

Idet jeg skulle sette meg ned og skrive et nytt innlegg her begynte jeg å tenke over hvor ironisk det er at sida mi heter This Side of the Blue, men er grå. Og her sitter jeg på stolen min og er totalt blå. Jeg sitter innpakket i et blått teppe, lestene mine er blå, buksa er veldig blå for en bukse å være, t-skjorta er lyseblå med en frosk på, brilleglassene mine har et hint av blått i seg, øynene mine er blå og tror du pinade ikke meg at også pulsvarmerne mine er blå! Dærduen!

I det siste har jeg gjenoppdaget Wii. Jeg ble litt lei etter sommerferien, men etter en lang pause ble jeg totalt hektet igjen. Og nå har jeg smittet de jeg bor sammen med også. Det går for det meste i Mario Kart på kveldene. Jeg er litt forbauset over at jeg ikke har drømt om det ennå, slik som jeg pleide å gjøre med Guitar Hero. Dessverre er det for travelt til å spille så mye. Oppgaver som skal skrives, øving, elever, etc etc…

Ja, det er sant! Jeg har begynt i praksis for en stund siden, og har nå til sammen sju elever. Det er utrolig slitsomt, samtidig som det er lærerikt og egentlig litt morsomt. Det er så rart at det plutselig er jeg som skal være læreren. Jeg har alltid vært eleven og har faktisk aldri hatt elever før. For ikke å snakke om at det sitter en annen person i rommet som kun er der for å observere deg og gi tilbakemeldinger etterpå. Heldigvis har jeg ikke forkrøplet noen sarte barnesinn. Yet…

2 thoughts on “Strange colour Blue

  1. Takk;) Det var svært for en entusiasme! Benytter du deg av positiv forsterkning for å få meg til å skrive mer..?