Innlegg nr. 100!

Så har jeg greid å spy ut 100 innlegg på denne lille bloggen! I tv-serier er det gjerne i denne episoden man tar en tilbakeblikk-episode og mimrer litt om hva som har skjedd. Det blir litt rart å gjøre på en blogg, men jeg tenkte å prøve lell. Egentlig har jeg bare noen få, som jeg liker av forskjellige grunner. Så her har du dem:

Brat Camp. Jeg liker denne. Jeg vet ikke helt hvorfor. Tror det fremdeles er tanken som appellerer såpass sterkt. Ingrid, har du fått deg en elg på Dovre?

Banos. Det er fremdeles like mystisk for meg. Banos liksom… Jeg likte spesielt diskusjonen som oppsto her, og holder fast på at Ingrid burde hatt sin egen blogg. Det er et rart eksempel på hvordan hjernen vår fungerer.

The Mountains. Det trenger ikke være så mye. Noen ting trenger ikke så mange ord.

The sanity of your readers is at stake. Dette er nok det innlegget jeg liker best av alle jeg har skrevet. Selv om jeg syns det er litt teit, så har jeg faktisk prøvd å følge de “reglene”. Noe jeg har mislyktes helt spektakulært med.

Og tydeligvis kommer jeg til å fortsette å mislykkes med det en stund fremover. Så for de neste 100: Ris og ros for bloggen, hva vil dere jeg skal skrive om og hva syns dere sålangt? Skriv i kommentarfeltet (og denne gangen er det faktisk ikke ironisk ment)!

2 thoughts on “Innlegg nr. 100!

  1. Hei på deg! Gratulerer med de hundre! : D
    Jeg tenkte at siden du ber om tilbakemeldinger, så skal jeg komme med mitt eneste ønske. Jeg vil gjerne ha tilbake den gamle siden. Denne er grå og kjedelig. Den forrige var nydelig.
    I går hadde Stine bursdag, i dag har Åshild bursdag. Måtte bare nevne det. Hurra!
    Takk for meg

  2. …og nå venter vi på innlegg nr. 101 (Gratulerer, forresten) der du forteller eventyret om da Guro åkte till staden förr att spela på masterclass. :P