The sanity of your readers is at stake.

Denne påstanden leste jeg i en artikkel om the don’ts of blogging. Jeg kan ødelegge de sarte sinnene deres med dårlig skriving. Så vet dere det! Her er noe av det artikkelen nevnte:

Ikke skriv om katta di, det er ingen andre som syns det er interessant.

Hvis du er for opptatt til å blogge, ikke skriv om det! Folk vil ikke lese dine dårlige unnskyldninger for å la bloggen din forfalle. Skriv heller noe vettugt hvis du først skal skrive.

Ikke skriv altfor detaljert om hverdagen din. Eller som artikkelen selv kaller det: My Hourly Diary. Det er ikke akkurat fengende å vite når du pussa tennene om morran og hvilken tannkrem du har byttet til siden Colgate Total har et stoff i seg som er kreftfremkallende. Kremt…

Ikke syt og bæs hvis ingen legger igjen kommentarer på bloggen din, og i hvert fall ikke be dem om å skrive. Man vil jo ikke fremstå som helt desperat, vil man vel?

Hadde det ikke vært for at jeg nå har så dårlig tid, og katta holder på å spise opp sofaen, skulle jeg gjerne ha skrevet litt mer om denne artikkelen. Nå skal jeg snart gå ut på badet og pusse tennene med den fantastiske tungeskrapertannbørsten min og min nye tannkrem for tiden: Sensodyne. Hvor mange er det forresten som leser her nå? Legg gjerne igjen kommentar om hva du syns om sida mi, hadde vært flott med litt feedback!

Toodles!

5 thoughts on “The sanity of your readers is at stake.